Groepslessen en meer...

Persoonlijke aandacht voor de individuele behoeftes en de mogelijkheden van jouw lichaam staan bij Pilates en meer centraal. Ook in de groepslessen. De oefeningen in de groepslessen stem ik af op de individuele deelnemers en pas ik waar nodig aan. Op deze manier is én blijft het voor iedereen een haalbare en passende uitdaging.

Tijdens de lessen werken we met de originele dikke pilatesmatten waardoor de wervelkolom goed beschermd is. Ook gebruiken we regelmatig kleine materialen zoals de Magic Circle, gewichtjes, de kleine en grote bal. Om persoonlijke begeleiding te kunnen geven, werkt Pilates en meer met groepen van maximaal 12 deelnemers. Voor of na de training is er de mogelijkheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken.

En meer...herenlessen

In alle lessen zijn zowel dames als heren welkom. In de praktijk bleek echter dat er vraag was naar een aparte les voor heren. Er is daarom voor de heren een aparte les die geheel op hen is afgestemd.


En meer... 
mogelijkheden

Het is ook mogelijk om met een zelf samengestelde groep vriendinnen, collega`s of buurvrouwen een op jullie afgestemde groepsles te volgen. Neem voor meer informatie hierover contact op.

 

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek en/of een vrijblijvende proefles.